• Over ons

  Zoals zo velen, zijn wij in de jaren 90 ook in het diepe gesprongen, na enkele jaren als vertegenwoordiger gewerkt te hebben in de branche van reclame maken. Wij zijn in 1989 vanuit Noord Groningen naar het voor ons onbekende IJsselmuiden vertrokken.

  Wij zijn ons bedrijf begonnen vanuit een rijtjeswoning in de wijk Groenendael, dit pand hebben wij in 1997 verlaten en hebben het huidige pand kunnen verruilen voor het pand aan de Plasweg in IJsselmuiden. Na het gebruikelijke hak- en breekwerk hebben we onze opening snel kunnen realiseren.

  Vanaf dat moment zijn er vele wagons achter ons treintje gekoppeld, het liep in de goede zin van het woord, anders dan we ooit mochten dromen. De trein dendert alle dagen door met z'n vele wagons, met de wagons bedoelen we de enorme uitbreiding die we vanaf dat moment hebben doorgevoerd.
    Kleding voor werk, sport, promotie en vrije tijd, ook de sportprijzenafdeling heeft een behoorlijke plaats opgeÃĢist. De afdeling relatiegeschenken die bijna uit z'n voegen barst, doet ook een behoorlijke duit in het zakje. En natuurlijk niet te vergeten de enorme klapper waar we best trots op zijn: onze afdeling vlaggen en masten. Tot ver buiten de regio leveren en plaatsen we masten met natuurlijk de bijbehorende vlaggen.

  Een enorm klantenbestand in en buiten de regio weten inmiddels Twilight Promotie te vinden, vanuit de burgerij / scholen / verenigingen / gemeenten / provincies / politie- en brandweerkorpsen enz...

  Vonden we ons pand in 1997 iets aan de grote kant, nu krijgen we soms te horen: "zijn we hier bij Malle Pietje of bij Twilight?" We kunnen nog altijd met veel trots zeggen: loop binnen bij Twilight en er gaat een wereld voor u open.
   

  Wees welkom, de koffie is zo gezet!

  Heinze en Jannie de Vries ( uut Grunn )


  VoorgevelTwilight